Kurven er tom

TIPS

TIP #1  Hold det sikret

Sørg altid for, at dit Sports Shelter er sikret forsvarligt til jorden, inden du rejser det op i åben position. Når det skal tages ned, skal du ikke fjerne spyd eller sandsække, før det er foldet ned i liggende stand


TIP #2  Tørring af dit SportsShelter

Når du har brugt dit Sports Shelter i regnvejr, kan det let tørres ved at sprede det og stille det op ad en væg. Det skal bare dryptørre – så er det hurtigt tørt og klar til brug på ny.


TIP #3  Cirkulation

På varme dage er det en god ide at lyne ned for siderne og lukke op for åbningerne bagpå, så luften kan cirkulere og dermed give frisk luft


TIP #4  Rigtig opstilling

Det er vigtigt at du altid stiller dit Sports Shelter med bagsiden mod vinden, dette for at sikre fastgørelsen til jorden. Du kan evt. sikre dit Sports Shelter yderligere til jorden, ved at hænge noget tungt i de to kroge monteret på forreste alu-ramme. Stil ikke dit Sports Shelter op under orkan eller kraftig blæst.

I forhold med skiftende vindretninger, er det en god ide at lukke op for åbningerne bagpå, dermed kan vinden forsvinde den vej ud, hvis den skulle kommer forfra. 

Se sports shelters og bænke i brug